ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat összefoglalja a vadaszfilmek.bakonyi-design.hu üzemeltetője és kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.

A Látogató/Felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

AZ ADATKEZELŐ ADATAI

Weboldal üzemeltetője: Bakonyi Andrea
Adatok kezelője:Bakonyi Andrea
Székhely/postázási cím: 8095 Pákozd, Akácfa utca 50.
Elérhetőség:  info@bakonyi-design.hu, vagy a weboldalon keresztül

A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

weboldalon található űrlapok kitöltésével és elküldésével önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez:

vezetéknév

keresztnév

cégnév

adószám

cím (ország, megye, város, utca, házszám, irányítószám)

e-mail cím

telefonszám

A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A Felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az Adatkezelő felelősséget nem vállal.

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A személyes adatok kezelésének célja

a felhasználóval való kapcsolattartás

a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése

a megrendelés számlázása

a megrendelés kiszállítása

felhasználói elégedettség tesztelése és mérése

A Felhasználó az oldal használatával és vagy a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az Adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozat rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az Adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli. Harmadik félnek nem adja ki, az adat megismerésére jogosultsággal nem rendelkező személynek nem adja át.

A WEBOLDAL HASZNÁLATÁVAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN EGYÉB GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK

Amennyiben a Felhasználó a Weboldalon a 2. pontban leírtak szerint kifejezetten nem ad meg saját magára vonatkozó adatot, információt, úgy az Adatkezelő semmilyen, a Felhasználóra vonatkozó személyes adatot nem gyűjt vagy kezel olyan módon, amely alapján a Felhasználó személy szerint beazonosítható lenne.
A Weboldalra látogatással és vagy az „Elfogadom” gomb megnyomásával valamennyi Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő a Tájékoztató jelen részében leírt adatokat, információkat rögzítsen, valamint a rögzítéshez szükséges cookie-kat elhelyezzen.

Cookie-k: A weboldal úgynevezett “sütiket” vagy más néven “cookie”-kat használ. A weboldal kisméretű, a Felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat úgynevezett “sütiket” vagy más néven “cookie”-kat telepít a Felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a Felhasználó azonosítása, a Felhasználó további látogatásainak megkönnyítése, a szolgáltatás hatékonyságának növelése érdekében. A “cookie”-k fogadását letilthatja illetve törölheti a böngészője beállításaiban. Ebben az esetben felhívjuk figyelmét, hogy a cookie-k el nem fogadása azt eredményezi, hogy ezzel összefüggésben bizonyos oldalak vagy funkciók nem működnek megfelelően, valamint lehetséges, hogy a Felhasználó nem kap jogosultságot bizonyos szolgáltatások, információk vagy adatokhoz való hozzáféréshez. A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat.

Naplófájlok: az internetböngésző automatikusan továbbít bizonyos más adatokat is a weboldal felé, mint például a Felhasználó számítógépének IP címe (pl. 111.222.55.01), a Felhasználó által használt operációs rendszer, illetve böngészőprogram típusa, a domain név, ahonnan a Felhasználó a weboldalra látogatott, valamint a Felhasználó által, a weboldalon belül meglátogatott aloldalak, a weboldalon megnézett tartalmak.

Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban részesül, valamint minden oldal láblécében megtalálható hivatkozáson keresztül az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint tájékoztatásban részesül.
A Google Analytics által használt anonim session ID-k, cookiek (sütik) és naplófájlok felhasználásának célja statisztikai jellegű.

AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

A Google Analytics által létrehozott session ID-k és cookiek (sütik) időtartama 30 napra szól, a session ID-k az weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A Felhasználó által megadott adatokat a Felhasználó írásos kezdeményezésére az Adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az elérhetőségeink bármelyikén írásban lehet bejelenteni.

AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE

A Felhasználói adatokhoz az Adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, Harmadik félnek nem adja ki, az adat megismerésére jogosultsággal nem rendelkező személynek nem adja át.
Az Adatkezelő egyedül törvényi kötelességből továbbítja a Felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

Az adatkezelés a Felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A Felhasználó az Adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról e-mail címünkön írásban kérhet ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást. A Felhasználó által megadott adatokat a Felhasználó írásos kezdeményezésére az Adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt e-mail címünkön írásban lehet bejelenteni.

ADATBIZTONSÁG

Adatkezelő megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az adatok véletlenül se sérüljenek, illetve semmisüljenek meg, a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint azokat ne módosíthassa, törölhesse. A kezelt adatokat kizárólag Adatkezelő, valamint alkalmazottai, illetve esetlegesen az általa igénybe vett Adatfeldolgozó ismerheti meg, azokat Adatkezelő harmadik, az adat megismerésére jogosultsággal nem rendelkező személynek nem adja át.
A Felhasználó elismeri és elfogadja, hogy személyes adatainak a Weboldalon való megadása esetén – annak ellenére, hogy az Adatkezelő az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférésnek vagy azok kifürkészésének megelőzésére korszerű biztonsági eszközökkel rendelkezik – az adatok védelme teljes mértékben az Interneten nem garantálható. Jogosulatlan hozzáférés vagy adatmegismerés erőfeszítéseink ellenére történő bekövetkezése esetén az Adatkezelő nem felelős ilyen jellegű adatmegszerzésért vagy jogosulatlan hozzáférésért vagy a Felhasználónál ezen okokból kifolyólag keletkezett bármilyen kárért.

A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

A vadaszfilmek.bakonyi-design.hu weboldal a

Cégnév: Freshweb Solution Kft.
Cím: 8200 Veszprém,Kossuth u. 7.
szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEK

Az Adatkezelő mindent elkövet, hogy a személyes adatok kezelése a hatályos jogszabályoknak megfelelően történjék, amennyiben azonban a Felhasználó úgy érzi, ennek nem felelt meg, lehetősége van írásban jelezni az Adatkezelő elérhetőségei bármelyikén.
Amennyiben a Felhasználó úgy érzi, hogy megsértették a személyes adatok védelméhez való jogát, az irányadó jogszabályok szerint jogorvoslattal élhet a hatáskörrel rendelkező szerveknél: polgári bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Jelen Tájékoztatóra a magyar jog, különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadóak.
A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény