A Dvd-k megrendelhetők postai utánvéttel az info@bakonyi-design.hu e-mail címen, vagy az üzenőablak kitöltésével:

Kanada

Ár: 2900,- Ft + postaköltség
A "Kalandos év a föld körül" DVD sorozat Németh Attila és Bakonyi Andrea egyéves világkörüli úti kalandjaiba ad betekintést, és bemutatja vadászélményeiket 6 különálló filmen keresztül. A páratlan, eddig a vadásztörténelemben egyedülálló utazásról könyv is íródott ugyanezzel a címmel. A filmen keresztül lóháton barangolhatunk a Sziklás-hegység civilizációtól távol eső erdeiben, megismerhetjük Kanada kristálytiszta folyókkal, patakokkal behálózott csodálatos szépségeit. Járvorszarvas, karibu és fekete medve vadászatuk izgalmas pillanatait tekinthetjük meg. A sorozat további részei: Ausztrália, Nepál, Zimbabwe, Irán és Új-Zéland.

Irán

Ár: 2900,- Ft + postaköltség
A "Kalandos év a föld körül" DVD sorozat Németh Attila és Bakonyi Andrea egyéves világkörüli úti kalandjaiba ad betekintést, és bemutatja vadászélményeiket 6 különálló filmen keresztül. A páratlan, eddig a vadásztörténelemben egyedülálló utazásról könyv is íródott ugyanezzel a címmel. Egy különös iszlám országban, a perzsák földjén lehetünk részesei meglepetéseket tartogató kalandjaiknak. Transz-kaszpi uriál, perzsa golyvás gazella, iszfahán muflon, perzsa bezoár kőszáli kecske és vörös juh után kutatva indulunk Iránba.

Nepál

Ár: 2900,- Ft + postaköltség
A "Kalandos év a föld körül" DVD sorozat Németh Attila és Bakonyi Andrea egyéves világkörüli úti kalandjaiba ad betekintést, és bemutatja vadászélményeiket 6 különálló filmen keresztül. A páratlan, eddig a vadásztörténelemben egyedülálló utazásról könyv is íródott ugyanezzel a címmel. Ebben a részben végigkísérhetjük őket a Himalája erőt próbáló havas csúcsai közé, expedíciós kék kos vadászatra, az Annapurna-körtúrára, valamint a Chitwan Nemzeti Parkba. A tájakon és arcokon keresztül bepillantást nyerhetünk ennek a csodálatos országnak a mindennapjaiba.

Zimbabwe

Ár: 2900,- Ft + postaköltség
A "Kalandos év a föld körül" DVD sorozat Németh Attila és Bakonyi Andrea egyéves világkörüli úti kalandjaiba ad betekintést, és bemutatja vadászélményeiket 6 különálló filmen keresztül. A páratlan, eddig a vadásztörténelemben egyedülálló utazásról könyv is íródott ugyanezzel a címmel. Ezúttal Zimbabwe gazdag élővilágával találkozhatunk. Kéthetes leopárd és kafferbivaly vadászaton keresztül élhetjük át a szafari izgalmait.

Ausztrália

Ár: 2900,- Ft + postaköltség
A "Kalandos év a föld körül" DVD sorozat Németh Attila és Bakonyi Andrea egyéves világkörüli úti kalandjaiba ad betekintést, és bemutatja vadászélményeiket 6 különálló filmen keresztül. A páratlan, eddig a vadásztörténelemben egyedülálló utazásról könyv is íródott ugyanezzel a címmel. A Kakadu Nemzeti Parkkal határos felejthetetlen szépségű területen követhetjük nyomon a pár vizibivaly, krokodil és vaddisznó vadászatát. A lélegzetelállító lápvidéken madarak millióival találkozhatunk.

Új-Zéland

Ár: 2900,- Ft + postaköltség
A "Kalandos év a föld körül" DVD sorozat Németh Attila és Bakonyi Andrea egyéves világkörüli úti kalandjaiba ad betekintést, és bemutatja vadászélményeiket 6 különálló filmen keresztül. A páratlan, eddig a vadásztörténelemben egyedülálló utazásról könyv is íródott ugyanezzel a címmel. Ebben a részben Új-Zélandra látogatunk, ahol káprázatos vidékeket bejárva két hónapot töltöttek a film készítői. Himalájai tahrok és alpesi zergék nyomában járták a Déli-Alpok érintetlen tájait. Folyóban gázolva, bokaforgató köveken mászva, esőben, napsütésben, sátorban, pásztorkunyhóban tették próbára erejüket, megélve egy napon belül a négy évszak változásait.